در حال بارگذاری ...
جمعه 14 آذر 1404
tvu.ac.ir

بازدید سرزده رئیس آموزشکده زابل از سلف سرویس تأکید بر سلامت و کیفیت مواد غذایی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی ، دکتر محسن مطهری نژاد به صورت سرزده و بدون اطلاع قبلی از انبار و آشپزخانه مرکزی سلف سرویس این آموزشکده بازدید کرد.

در این بازدید که با حضور ناطر سلف  و مسئولان ذیربط انجام شد، رئیس آموزشکده  به طور مستقیم و از نزدیک در جریان روند دریافت، نگهداری و آماده‌سازی مواد غذایی قرار گرفت.

دکتر مطهری نژاد با بررسی شرایط انبارداری، تاریخ تولید و انقضای مواد اولیه، سلامت میوه‌ها و  همچنین نظافت سالن‌های پخت، بر لزوم رعایت بالاترین استانداردهای بهداشتی و کیفیتی تأکید کرد.

ایشان در حین این بازدید اظهار داشت: «سلامت و رضایت دانشجویان به عنوان سرمایه‌های اصلی این دانشگاه، اولویت نخست ماست. سلف سرویس به عنوان یکی از ارکان مهم خدمات رفاهی، موظف است با کیفیت‌ترین و سالم‌ترین مواد غذایی را در اختیار دانشجویان قرار دهد. این گونه بازدیدهای سرزده با هدف نظارت مستمر و ارتقای کیفیت خدمات ادامه خواهد یافت.

این اقدام رئیس آموزشکده با استقبال دانشجویان مواجه شده و نشان از عزم جدی مسئولان برای بهبود مستمر کیفیت خدمات دانشگاهی دارد.